Bouw nieuw politiebureau Uden gaat starten

Gepubliceerd: Donderdag 12 april 2018 12:06

Bouw nieuw politiebureau Uden gaat starten

UDEN - De bouw van het nieuwe politiebureau aan de Hockeyweg in Uden gaat beginnen. In mei zullen de eerste palen de grond in worden geslagen. Het bedrijf dat het nieuwe bureau gaat bouwen is Van der Heijden Bouw en Ontwikkeling uit Schaijk.

De chef van het politieteam is blij dat de bouw van start gaat. "Onze medewerkers zijn vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling van dit politiebureau. Ze gaan nu het resultaat zien van hun inspanningen. De samenwerking met de architect en de gemeente Uden is goed en we kijken nu uit naar de verdere de samenwerking met het bouwbedrijf."

Omgeving
Het bedrijf dat het nieuwe bureau gaat bouwen is Van der Heijden Bouw en Ontwikkeling uit Schaijk. Arno van der Heijden vertelt: "We kennen de locatie aan de Hockeyweg goed. We hebben ons verdiept in de omgeving en daar hebben we de inrichting van de bouwplaats op afgestemd, evenals de routing van het bouwverkeer." Het bedrijf gaat ook het buitenterrein eromheen aanleggen. Arno: "Wij zullen voorzien in parkeerplaatsen voor het bouwpersoneel en bezoekers en houden rekening met alle betrokkenen in de omgeving."

Naar verwachting is het nieuwe politiebureau begin 2019 klaar.


Deel deze pagina: