'The Day After' voor Uden on Ice: Opruimen en afbreken

Gepubliceerd: Maandag 07 januari 2019 17:07

'The Day After' voor Uden on Ice: Opruimen en afbreken

UDEN – De ‘gevulde’ Markt in Uden moet weer plaatsmaken voor auto’s. Het winterse evenement wat zijn tenten gestald heeft op de Markt is voorbij. Medeorganisator van Uden on Ice Frans Verwijst is trots op de afgelopen weken: “We hebben hier goed gedraaid, zowel het horecapaviljoen als de ijsbaan zelf”.

Aan alles komt een einde en dat voelt voor hem als een ‘day after’. “Het is wel raar om dat zo allemaal te zien. Vanmorgen om 8.00 uur stond hier al zestien man om alles netjes weer af te voeren”, vertelt Verwijst. “Als alles volgens planning verloopt moet vanavond om 18.00 uur al onze spullen opgeruimd zijn”, lacht hij.

Deze editie kwamen er naar schatting zo’n 23.000 schaatsers een bezoekje brengen aan Uden on Ice. “Dat is toch gemiddeld genomen 1.000 per dag. In de eerste week hebben we ook 3.000 scholieren mogen verwelkomen op de ijsbaan”.

Vervolg
Uden on Ice is volgens Verwijst een goed concept. “Het evenement is heel divers. Schaatsen, horeca een icetubebaan, maar wie weet volgend jaar wel iets anders, daar hebben we het nog niet over gehad. Wat wel zeker is dat we eind dit jaar weer gewoon een Uden on Ice organiseren”, vertelt Verwijst.


Deel deze pagina: