59e Ronde van Uden komt eraan

Gepubliceerd: Dinsdag 01 mei 2018 10:34

59e Ronde van Uden komt eraan

UDEN - Wielervereniging Uden organiseert zondag 13 mei de 59e Ronde van Uden. Het parcours start en finisht op de Duizendschoonstraat. Er zijn diverse wedstrijden waaronder voor de jeugd. Ook Nederlandse Kampioen veldrijden Inge van der Heijden, die onlangs is opgenomen in de ploeg van Marianne Vos, is aanwezig bij de jeugd om hen aan te moedigen en tips te geven.

Na de jeugd beginnen de dames aan hun wedstrijd, zij starten om 14.00 uur. Zij rijden voor punten in de Florius Ladies Trophy, dit is een klassement over drie wedstrijden. Deze worden verreden in Oploo, Uden en Mill.

Startschot
Vanaf 16.00 uur is het de beurt aan de heren. Het startschot voor deze wedstrijd zal gelost worden door burgemeester Hellegers. Hier starten de twee renners van de wielervereniging die vorig jaar plaats een en twee behaalden, namelijk winnaar Twan van den Brand uit Volkel en nummer twee Maik van der Heijden uit Schaijk. Ook Robert-Jan Loeffen lid van de vereniging en de Udenaren Tom Manders, Joost Aelemans en Sander Dijkink nemen deel aan de wedstrijd.

Deel deze pagina: