70 procent van personeel ziekenhuis Bernhoven is mede-eigenaar geworden

Gepubliceerd: Dinsdag 09 oktober 2018 07:52

70 procent van personeel ziekenhuis Bernhoven is mede-eigenaar geworden

UDEN – 70 procent van het personeel van ziekenhuis Bernhoven is mede-eigenaar geworden van het ziekenhuis. Zij krijgen als geschenk obligaties van honderd euro.

Het ziekenhuis wil zo de betrokkenheid van de medewerkers vergroten. Als ze willen, kunnen ze meer obligaties bijkopen. Vanaf 11 juli tot en met 25 september konden alle medewerkers van Bernhoven zich inschrijven voor een financiële participatie in het ziekenhuis.

Daarnaast is er voor een bedrag van 250.000 euro door medewerkers op eigen initiatief geïnvesteerd in obligaties. “Een mooie opbrengst in eigenaarschap” aldus Geert van den Enden, algemeen directeur van Bernhoven. “Zo vergroten wij de betrokkenheid van onze medewerkers en werken we samen duurzaam aan de toekomst van Bernhoven”.

Met de gratificatie wilde Bernhoven haar medewerkers bedanken voor hun inzet in de afgelopen jaren. Alle medewerkers ontvangen tot en met 2022 elk jaar het recht op een converteerbare obligatie van 100 euro. Vanaf medio 2019 is het, ook voor betrokkenen uit de regio die willen participeren, mogelijk om een aandeel (nu nog in de vorm van een obligatie) te kopen.

Deel deze pagina: