Dtv Uden en MFM Brabant bereiken grote groepen inwoners. Online, via televisie en via de radio.

Gepubliceerd: Woensdag 10 januari 2018 11:42

Dtv Uden is hét snelgroeiende medium van Uden. En dat biedt ondernemers kansen: een nieuw platform met impact! Maak nu gebruik van aantrekkelijke introductiekortingen.
 


Elke dag zenden we uit op televisie en ons televisiekanaal is bij alle providers te ontvangen. Daarnaast zijn we online actief: via deze site, onze app (Android en iOS) en sociale media

Onze uitzendingen op televisie zijn in een carrousel te zien; er zijn geen vaste aanvangstijden. Kijkers kunnen dus 24 uur lang altijd inschakelen. Uw commercial wordt in het reclameblok direct voor of na de uitzending getoond. Uiteraard behoort de productie van een commercial ook tot de mogelijkheden. We maken mooie producties tegen scherpe tarieven. Op verzoek laten we graag voorbeelden zien!

Omdat Dtv Uden nauw samenwerkt met Dtv Oss-Bernheze en met Dtv Den Bosch, kunnen we uw commercial ook op die tv-kanalen doorplaatsen. Onze drie televisiezenders zijn door ruim 500.000 inwoners van Noordoost Brabant te ontvangen.

Stap nu in en maak gebruik van aantrekkelijke introductiekortingen. U adverteert al vanaf € 50,- exlcusief BTW per dag.

Combinatie met MFM mogelijk
Geef uw campagne nog meer impact door een combinatie met onze radiozender MFM Brabant. Die is in grote delen van Noordoost Brabant te ontvangen.


Meer weten?
Vraag vrijblijvend meer informatie of onze tarieven aan via reclame@d-tv.nl Bellen kan natuurlijk ook: (0413) 25 25 08 en vraag naar:

Tiny Verhoeven, reclame@dtvuden.nl 

Deel deze pagina: