Afgebrande lunchroom Mickers maakt vanaf april doorstart als Mickers 2.0

Gepubliceerd: Donderdag 03 januari 2019 18:25

Afgebrande lunchroom Mickers maakt vanaf april doorstart als Mickers 2.0

UDEN - Lunchroom Mickers, het restaurant aan de Galerij dat vorig jaar zomer volledig verwoest werd door een grote brand, maakt zich op voor een doorstart. Als alles volgens planning verloopt, heropent de lunchroom begin april, mét een nieuwe naam: Mickers 2.0.

Eigenaar Twan Mickers wilde in eerste instantie voor een hele nieuwe naam gaan, maar kwam daar later toch op terug. "Mickers bestaat al 52 jaar op deze plek, ik ben trots op die naam en ik denk dat het z'n bestaansrecht ook nog heeft. Maar wel in een modern jasje. Daarom Mickers 2.0."


Nieuw interieur
De nieuwe lunchroom gaat er volgens de eigenaar totaal anders uitzien. "Het wordt moderner en een beetje industrieel. Dat is althans hetgeen wat we willen. Daarnaast houden we er rekening mee wat gasten ons als tip meegeven. Dus ja, die vlonder gaat eruit," lacht Twan. 

Oplevering
Het restaurant is sinds juni gesloten. Vanaf dat moment moest het volledige pand gerenoveerd worden. Inmiddels is de fase bereikt waarin het gebouw bijna wordt opgeleverd en dan kan gestart worden met de herinrichting van de lunchroom. Begin april moeten de eerste gasten dan bij Mickers 2.0 terecht kunnen voor een hapje en een drankje. 

Deel deze pagina: