Afsluiting Rabobank Clubkas Campagne met Maarten van der Weijden

Gepubliceerd: Donderdag 15 november 2018 10:56

Afsluiting Rabobank Clubkas Campagne met Maarten van der Weijden

VEGHEL – Maarten van der Weijden stond woensdagavond op het podium van de Blauwe Kei tijdens de afsluiting van de Rabobank Clubkas Campagne. Rabobank Uden-Veghel stelde 150.000 euro beschikbaar voor clubs en verenigingen uit de regio. Woensdagavond werd voor de vijfde keer de grote finaleavond gehouden waar clubs te horen kregen met welk geldbedrag ze naar huis mogen. De avond was omlijst met muziek en een presentatie van Maarten van der Weijden.

Grote winnaars van de avond waren De Speeltrein uit Boekel, Bouwdorp Veghel in Hout en Stichting Jeugdbelangen Zeeland. Naast de ruim 42.000 stemmen die uitgebracht zijn werd door de Rabobank ook de Clubkas Kanjer uitgereikt: Cheques ter waarde van 500 euro voor verenigingen die de samenwerking gevonden hebben. Deze cheques waren voor Reddingsbrigade Veghel, Budosportvereniging De Wa-Kwai, Scouting Uotha en de samenwerkende Keldonkse clubs.

In totaal werd het bedrag verdeeld over 319 verenigingen. Leden van de Rabobank konden afgelopen weken hun stemmen uitbrengen.

Deel deze pagina: