Belastingverhoging zorgt voor gratis concert BZB

Gepubliceerd: Dinsdag 27 november 2018 12:39

Belastingverhoging zorgt voor gratis concert BZB

VOLKEL – ‘Feesten op kosten van de Belastingdienst’, dat is hoe de Volkelse band BZB de ludieke voorverkoopactie voor ‘Alle Remmen Los’ ziet. De Belastingdienst wil vanaf 1 januari het btw-tarief verhogen van 6% naar 9%. Het lage-belastingtarief geldt onder ander voor podiumoptredens waar de band mee te maken krijgt. Onder het motto ‘Leuker kunnen ze het niet maken’, komt de Volkelse band met een ludieke voorverkoopactie.

Zaterdag 22 december geeft BZB een speciaal optreden voor 100 toeschouwers in de Volkelse Plock. Iedereen die nu al een ticket heeft voor het ‘Alle Remmen Los Festival’ of er een gaat kopen, maakt kans om uitgenodigd te worden voor het gratis concert van BZB. Op deze manier wil de organisatie de ticketverkoop op een ludieke manier promoten en kosten voor bezoekers en organisatie dit jaar nog lager houden. “De credits voor het hele gebeuren moet in deze richting Belastingdienst”, schrijft BZB in een persbericht. 

Het ‘Alle Remmen Los Festival’ in Loosbroek wordt gehouden in het Hemelvaartsweekend van 29 en 30 mei 2019. De Volkelse band staat er onder andere met de BZB Old School show. Naast BZB zijn ook The Wetnecks (USA), WC Experience en Les Truttes(B) van de partij.


De 100 gelukkigen worden op 5 december bekend gemaakt. 

Deel deze pagina: