Blauw Geel '38 sluit seizoen af met 3-1 overwinning op OJC Rosmalen

Gepubliceerd: Maandag 28 mei 2018 11:46

Blauw Geel '38 sluit seizoen af met 3-1 overwinning op OJC Rosmalen

VEGHEL / ROSMALEN - Voetbalclub Blauw Geel '38 heeft zondag in Rosmalen het seizoen afgesloten met winst. De Veghelse club won met 3-1 tegen OJC Rosmalen en belandde daarmee op de tiende plaats in de derde divisie.

De eerste kans in de wedstrijd was voor OJC Rosmalen. Jeroen Sterrenburg werd vanaf de flank bediend maar ronde af op doelman Michiel Merks. Echter had Blauw Geel al snel de controle over de wedstrijd waardoor de ploeg al na drie minuten een voorsprong had. Joey Hellstern schoot een op een met Bart Tinus de 1-0 binnen.

Blauw Geel sterk
Blauw Geel verdubbelde die score twee minuten later. De 2-0 werd door Erik van Loon binnengekopt vanuit een hoekschop. Vanaf dat moment zorgde een fikse wolkbreuk ervoor dat de toeschouwers massaal naar de overkapping bij de kantine vluchtten, want de tribune was wegens verbouwing gesloten. Vlak voor rust kwam OJC Rosmalen weer terug in de wedstrijd door een doelpunt van Rene Geerts, waardoor de stand op 2-1 kwam.

Laatste kans voor Rosmalen
Na rust kreeg Blauw Geel nog twee kansen, maar die gingen naast. De Rosmalenaren leken na een uur spelen gelijk te komen, maar door een buitenspel werd de treffer geannuleerd. Blauw Geel deed het beter en scoorde wel. Hellstern kreeg dankzij Sten van Vessem de mogelijkheid Tinus al koppend voor de derde maal te passeren: 3-1.

Foto: Gerard BeekmansDeel deze pagina: