Eerste Sport Awards in Meierijstad

Gepubliceerd: Woensdag 28 november 2018 16:05

Eerste Sport Awards in Meierijstad

UDEN – Meierijstad organiseert volgend jaar voor het eerste de ‘Sportawards Meierijstad’. Het principe van de awards is hetzelfde als voorheen in Veghel, echter nu iets groter aangepakt. Samen met Sportraad Meierijstad worden de voorbereidingen getroffen.

Het feest begint voor de jeugd al in de middag. De sportverenigingen presenteren zich dan met workshops, demonstraties en clinics. Als hoogtepunt van de middag worden de jeugdige kampioenen, in de leeftijdscategorie 5 t/m 14 jaar gehuldigd, de genomineerde sporters worden beloond met een Sport Award en de winnaar van de publieksprijs wordt bekend gemaakt. In de avond gaat het feest verder voor de volwassenen. De kampioenen (vanaf 15 jaar) worden gehuldigd, de Sport Awards worden uitgereikt en de winnaar van de publieksprijs wordt bekendgemaakt.

Tot en met 30 januari kan iedereen in Meierijstad sporters en sportploegen voordragen voor een Sport Award 2018. Er zijn verschillende categorieën waaronder sporter, sportploeg, sporter of sportploeg met een beperking en sportvrijwilliger en zowel voor de jeugd als de senioren.

Nomineren en stemmen kan via de website van Sportawards Meierijstad. Daar zijn ook alle criteria en andere informatie over de Sport Awards Meierijstad op te vinden. De awards worden uitgereikt op 29 april.

Deel deze pagina: