Entree gemeentehuis gaat weer op de schop: PvdA Uden wil het anders

Gepubliceerd: Vrijdag 15 maart 2019 15:50

Entree gemeentehuis gaat weer op de schop: PvdA Uden wil het anders

UDEN - De entree van het gemeentehuis in Uden wordt weer aangepast. De PvdA-fractie uitte donderdag in de commissievergadering van de gemeenteraad haar ongenoegen over de dichtgetimmerde balie en dus gaat de wethouder aan de slag met een nieuw plan.

Uden beschrijft zichzelf als een gastvrije gemeente waar iedereen zich welkom voelt, maar dat straalt de entree van het gemeentehuis niet uit, vindt de Udense PvdA-fractie. Bezoekers van het gemeentehuis hebben volgens de partij 'spoorzoekerskwaliteiten' nodig om de ontvangstbalie te vinden. "Tussen de spleten van de oude receptie door zie je iemand werken en dus vraag je het met een half oog kijkend waar je moet zijn", schrijft fractievoorzitter Ingeborg Tros. 


Actieplan
De partij wil dat de entree van het gemeentehuis zo wordt veranderd dat die direct zichtbaar is bij binnenkomst. Wethouder Ingrid Verkuijlen is het erover eens dat het voor veel bezoekers onduidelijk is waar de receptie is en staat open voor verandering. Daarom gaat ze in het voorjaar aan de slag met een plan om de ontvangsthal weer gastvrij te maken. 


Deel deze pagina: