Gemeente Meierijstad verkoopt nieuwe bouwkavels Veghels Buiten

Gepubliceerd: Dinsdag 15 mei 2018 14:37

Gemeente Meierijstad verkoopt nieuwe bouwkavels Veghels Buiten

VEGHEL - In Buurtschap Lambertshoeve in Veghels Buiten zijn tien nieuwe bouwkavels te koop. Mensen krijgen daar de ruimte om zelf hun ideale huis te bouwen. De kavels variëren in grootte van 580 tot 789 vierkante meter.

Buurtschap Lambertshoeve ligt ten zuiden van de Erpseweg, tussen de Langsteeg en Ham in Veghel. De huizen in het gebied worden gebouwd in erven en buurtschappen, net als vroeger de Brabantse gehuchten. Koopprijzen zijn vanaf circa 215.000 euro tot 284.000 euro. Wethouder Jan Goijaarts: “Met deze nieuwe kavels is ingespeeld op de behoefte. Uit vragen die we kregen, bleek dat een aanzienlijke groep mensen op zoek is naar kavels van 600 tot 800 meter. Bovendien kan op de kavels het veelgevraagde type ‘schuurwoning’ gebouwd worden."

Verkoopwijze nieuwe kavels
Van 16 mei tot en met 6 juni kan iedereen zich voor de nieuwe kavels in Veghels Buiten inschrijven bij de receptie van het stadhuis van Meierijstad. Na de genoemde inschrijfperiode van drie weken en de daarop volgende eventuele loting door grote interesse voor bepaalde kavels, worden de resterende kavels uitgegeven volgens het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’.

Deel deze pagina: