Hemelrijk breidt uit naar grootste speeltuin van Zuid-Nederland

Gepubliceerd: Woensdag 23 januari 2019 09:16

Hemelrijk breidt uit naar grootste speeltuin van Zuid-Nederland

VOLKEL - BillyBird Park Hemelrijk breidt het park in april uit met een compleet nieuw speelgebied, de Oervallei. In dit gebied worden meerdere nieuwe attracties en speeltoestellen geplaatst. Zo komt er een groot speeltoestel met glijbanen, schommels en klimrekken in Oer-thema. Ook worden er mega schommels geplaatst, komt er een attractie waar kinderen goud kunnen zoeken, is er een zandbak met een fossiel dat kinderen elke dag kunnen opgraven en een mega glijbaan. Het gebied wordt de grootste uitbreiding van het Brabantse recreatiepark in 10 jaar.

De werkzaamheden voor de grote uitbreiding zijn in volle gang. Het nieuwe gebied komt vooraan in het park te liggen. Een deel van de fietsenstalling is vorig jaar al verplaatst om de uitbreiding mogelijk te maken.

Het Brabantse park wordt met deze uitbreiding de grootste speeltuin van Zuid Nederland. Eigenaar Ton Derks: “De afgelopen jaren hebben we ons attractie aanbod enorm vergroot en veel nieuwe speelwaarde en kwaliteit toegevoegd. Door de komst van de Oervallei wordt het park met een nieuwe thematische natuurspeeltuin uitgebreid.”.

Uitbreiding
De Oervallei maakt onderdeel uit van een groter gebied. In deze eerste fase wordt ook al de strandboulevard doorgetrokken naar de Splash. De ligweiden worden nu vergroot en er komt een Beachvolleybalveld. Het is de bedoeling om over enkele jaren de huidige receptie en de onderzijde van Klimberg Hemelaya te gaan verbouwen tot horeca-gebied. Voor die tijd wordt er een nieuwe receptie gebouwd.


Deel deze pagina: