Hutten beloond met WerkgeversEstafettestokje

Gepubliceerd: Maandag 22 oktober 2018 14:56

Hutten beloond met WerkgeversEstafettestokje

VEGHEL - Hutten in Veghel mag deze maand het Keep on Learning Estafettestokje in ontvangst nemen. Het stokje is een waardering voor de manier waarop het horecabedrijf zich inspant voor leven lang ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid van haar personeel.

Hutten is al jaren voor andere werkgevers een voorbeeld van inspirerend werkgeverschap. Zo is De Verspillingsfabriek van Hutten inmiddels een nationaal begrip. Hier werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. “We willen het beste uit onze mensen halen“, aldus HR Directeur Pascal Verheugd. “Gelukkige werknemers voelen zich beter, presteren daardoor beter en dat zien we terug in de resultaten, in lage ziekteverzuimcijfers én in de mate waarop iedereen met elkaar samenwerkt."

Estafettestokje
De Werkgeversestafette is een onderdeel van de campagne Keep on Learning van Agrifood Capital. Elke maand wordt het estafettestokje doorgegeven van werkgever naar werkgever. Op deze manier worden werkgevers en hun initiatieven op gebied van duurzame inzetbaarheid in de schijnwerpers gezet.

Deel deze pagina: