Jeroen Pauw en Eva Jinek komen naar Veghel voor verkiezingen

Gepubliceerd: Donderdag 21 februari 2019 11:49

Jeroen Pauw en Eva Jinek komen naar Veghel voor verkiezingen

VEGHEL - Eva Jinek en Jeroen Pauw strijken komende maand twee dagen lang neer in Veghel. Ter ere van de Provinciale statenverkiezingen verzorgt het duo op 14 en 15 maart live-uitzendingen van de talkshow 'Pauw & Jinek: De Verkiezingen' in de Afzakkerij aan de Noordkade.

Pauw en Jinek maken met de talkshow een vervolg op hun succesvolle reeks rond de Tweede Kamer-verkiezingen, twee jaar geleden. De presentatoren reizen voor het nieuwe programma zeven dagen lang door Nederland en doen daarmee alle provincies aan. Ze beginnen op 11 maart in Noord-Holland en komen halverwege aan in Veghel.

Regionale gasten
In de talkshow schuiven naast landelijke en provinciale politici ook bewoners uit de regio aan. “Twee jaar geleden bleek dat we door de krachten van de programma’s Pauw en Jinek te bundelen de belangstelling voor de verkiezingen een extra boost kunnen geven. Het is extra speciaal dat we nu het programma kunnen laten uitzenden vanuit de gebieden waar de provinciale politiek over gaat", aldus Eva Jinek. 

‘Pauw & Jinek: De Verkiezingen’ is van 11 t/m 19 maart, op werkdagen om 23.00 uur, te zien bij BNNVARA en KRO-NCRV op NPO 1.

Deel deze pagina: