Kinderboerderij Uden zoekt figuranten voor kerstkindjes

Gepubliceerd: Woensdag 12 december 2018 09:16

Kinderboerderij Uden zoekt figuranten voor kerstkindjes

UDEN - Kinderboerderij Uden is op zoek naar vijf baby’s die op Tweede Kerstdag als kerstkindje willen figureren. Na het grote succes van de afgelopen jaren kan het publiek op Tweede Kerstdag van 11.00 tot 17.00 uur de levende kerststal bezoeken. De kerststal, die door vele vrijwilligers is opgebouwd en ingericht, is het tijdelijk onderkomen van Jozef, Maria en het kindje Jezus. Ook ezels, geiten, schapen, kippen en konijnen ontbreken niet.

Volgens bestuurslid Thom Beuker is de Kinderboerderij figuranten aan het werven voor de levende kerststal. “We zijn nog op zoek naar kerstkindjes voor Tweede Kerstdag tijdens de openingstijd. De stal wordt per toerbeurt gevuld met ieder uur een nieuwe Jozef, Maria en kerstkindje. Oudere broertjes en zusjes mogen als engel of herder mee in de stal”, aldus Thom Beuker. De kleding voor de figuranten is op de Kinderboerderij aanwezig.

Voor kinderen is op Tweede Kerstdag van alles te beleven. Naast de vele boerderijdieren is ook de Kerstman aanwezig. Kinderen kunnen met hem op de foto. In de tent, bij de vuurkorf is warme chocomelk, erwtensoep en glühwein te koop. Voor aanmelden van kerstkindjes kan men telefonisch contact opnemen met Kinderboerderij Uden.


Deel deze pagina: