Maandelijkse koopzondag verdwijnt in Veghel

Gepubliceerd: Donderdag 21 februari 2019 14:41

Maandelijkse koopzondag verdwijnt in Veghel

VEGHEL - Wie steevast op de eerste zondag van de maand het centrum van Veghel in gaat, kan vanaf nu voor gesloten winkeldeuren komen te staan. Het Veghelse centrum stopt met de maandelijkse koopzondag en kiest voor een andere opzet.

Het centrummanagement heeft in samenwerking met de ondernemersvereniging gekozen voor zes collectieve koopzondagen verspreid over het jaar. Op deze zondagen zijn de winkels in het centrum geopend en vinden er daarnaast diverse acties en activiteiten plaats.

Evenementen
Het eerste evenement dat op de planning staat is Cirque Zondag op 7 april, waarbij er activiteiten plaatsvinden met een circustintje. Het centrum is dan versierd, er worden acts opgevoerd en er staat weer een catwalk op het Molenwiekenplein waar een modeshow wordt gehouden. De koopzondagen die volgen zijn op 5 mei, 30 juni, 6 oktober, 24 november (Sint en pieten zondag) en op 15 december (Winter Wonderland). 

Openingstijden
Ondernemers mogen vanaf nu zelf bepalen of ze op zondag open willen zijn. Het centrummanagement is ervan overtuigd dat hiermee optimaal kan worden ingespeeld op de behoefte en vraag van de consument. Via de website van winkels en op social media moeten bezoekers kunnen zien wat wanneer geopend is. Die informatie komt ook op de gezamenlijke website www.veghelcentrum.nl.

Deel deze pagina: