MRK Uden organiseert bakwedstrijd voor nieuw museumgebakje

Gepubliceerd: Dinsdag 07 augustus 2018 13:36

MRK Uden organiseert bakwedstrijd voor nieuw museumgebakje

UDEN - Het Museum voor Religieuze Kunsten is op zoek naar baktalenten. Het museum organiseert een bakwedstrijd, waarbij het beste gebakje na de heropening van het museum een plekje krijgt in het nieuwe museumcafé De Refter.

De vorm van het recept is volledig vrij. Zo kunnen deelnemers een taart, petitfour of een koekje voor bij de thee ontwikkelen. Het museum stelt echter wel een aantal voorwaarden, waaronder de eis dat het gebak minimaal één van de kruiden uit de kruidentuin van het MRK bevat, dat gedurende het hele jaar beschikbaar is.

Winnaar
Een speciale jury beoordeelt het gebak op smaak, originaliteit, productiekosten en productietijd. De winnaar krijgt niet alleen eeuwige roem doordat het gebakje te verkrijgen is in het café, maar wint ook nog andere prijzen, waaronder een museumkaart en een jaar lang toegang tot lezingen en concerten in het museum.


De wedstrijd vindt plaats op 3 september in het MRK en deelname is vanaf 14 jaar. Aanmelden kan tot maandag 27 augustus via de website van het museum. 

Deel deze pagina: