Nieuwe editie 'Uden Laat Van Zich Horen'

Gepubliceerd: Maandag 07 januari 2019 15:29

Nieuwe editie 'Uden Laat Van Zich Horen'

UDEN – ‘Uden Laat Van Zich Horen' komt dit jaar weer met een nieuwe editie. Even leek het erop dat het festival niet door kon gaan omdat het geen aanspraak meer kon maken op de subsidie van Markant Uden. Door een nieuw ‘potje’ van de gemeente voor volksculturele evenementen kan het muziekfeest toch doorgaan.

Het Udense theater is op 17 maart het decor voor ‘Uden Laat Van Zich Horen’. Maar nu het evenement definitief kan doorgaan, is het opzoek naar amateur muziekgezelschappen en solisten uit de gemeente Uden. Aanmeldingen kunnen gestuurd worden naar ulvzh@kpnmail.nl. Tijdens de laatste editie in 2017 waren er bijna meer inschrijvingen dan podiumplaatsen.

De ambitie van de werkgroep is om ‘Uden Laat Van Zich Horen’ te laten uitgroeien tot een festival waar, naast allerlei muzikale optredens door amateurs, ook ruimte is voor muziek-workshops en een informatiemarkt voor amateurmuzikanten en- zangers. Koren, orkesten en instellingen voor muziekonderwijs kunnen er zich profileren. Ook wordt bekeken om enkele dansgroepen aan het programma toe te voegen.


Deel deze pagina: