Nikkie de Jager doet mee aan Alpe D'Huzes voor overleden broertje

Gepubliceerd: Dinsdag 29 januari 2019 12:09

Nikkie de Jager doet mee aan Alpe D'Huzes voor overleden broertje

UDEN - YouTube-sensatie Nikkie de Jager gaat deze zomer de Alpe D'Huzes lopen. Ze gaat geld ophalen voor kankeronderzoek en wil hiermee haar veertienjarige broertje Mikai trots te maken, die vorig jaar overleed aan de gevolgen van die ziekte. Zo vertelde de Udense maandag aan RTL Boulevard.

Mikai had een zeldzame vorm van kanker. Daarom is het volgens Nikkie extra hard nodig dat er geld ingezameld wordt voor onderzoek. De make-up artieste gaat de actie samen met haar familie doen. Zij gaat hem lopen, haar stiefvader, stiefbroertje, broer en vriend gaan de berg op de fiets beklimmen.

10.000 euro 
Nikkie heeft haar streefbedrag van 2500 euro inmiddels ruim gehaald. Daarom heeft ze het doel nu bijgesteld naar 10.000 euro. Het afgelopen jaar is ze 23 kilo afgevallen, iets wat de tocht makkelijker moet maken. "Ik ben blij dat die 23 kilo eraf is, want mijn god ik zou echt niet weten hoe ik het anders moet doen", vertelt ze in het programma. "Maar we zijn nog niet klaar, we gaan trainen, trainen trainen, alles om de top te bereiken voor Mikai."

Foto: Nikkie Tutorials

Deel deze pagina: