Nominaties sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar

Gepubliceerd: Woensdag 05 december 2018 09:53

Nominaties sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar

UDEN – Udenaren kunnen weer stemmen op de sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar. Uit alle aanmeldingen is een selectie gemaakt. Martijn Kersten behaalde een 14e plek op het WK Aerobatics, Mark van der Locht deed voor de vijfde en laatste keer mee aan de Alpe d’Huzes en Ruben van Lith is Nederlands kampioen MON Quad Inters. De drie mannen zijn genomineerd voor de titel ‘Beste sportman van het jaar’.

Voor de titel ‘Beste sportvrouw van het jaar’ strijden debutant van het Nederlands Hockeyteam Amber Brouwer, Shorttrack rijdster Bibi Arts en Nederlands Kampioen geworden op het onderdeel balk Yara van der Wegen.

Dancevereniging Dance Action werd vier keer kampioen op de Open Nederlandse Kampioenschap Garde- en Showdans. Zij gaat de strijd aan voor de titel ‘Beste sportploeg van het jaar’ samen met de G-zwemploeg van Uden. Zij behaalden tijdens de Nationale Special Olympics op de estafette goud en brons en Aardexpress (topteam Biljartcentrum Uden). Zij zijn Nederlands kampioen geworden in de eerste divisie driebanden groot.

Stemmen

Op woensdag 23 januari 2019, tijdens het sportgala, worden de winnaars bekendgemaakt! Stemmen op uw favorieten kan tot 31 december 2018.

Deel deze pagina: