Opening Easter Open bij UDI'19

Gepubliceerd: Dinsdag 20 maart 2018 10:34

Opening Easter Open bij UDI'19

UDEN - Voor de tweede keer zal bij UDI'19 de opening plaatsvinden van het Easter Open voetbaltoernooi. Dit toernooi wordt gehouden op vrijdag 30 maart, zaterdag 31 maart en zondag 1 april.

Het internationale voetbaltoernooi wordt op 20 verschillende voetbalvelden in de regio gehouden. Maar liefst 600 teams uit vijftien landen doen mee aan het toernooi. Door voetbalsport als middel in te zetten, zorgt het Easter Open voor verbindingen tussen kinderen over de hele wereld. Deelnemende landen zijn naast de Europese landen ook Japan, Mozambique, Nigeria, Zuid-Afrika en de USA.

Nieuw tijdens de opening is de 'Easter Open Cup Winner 2018'. Een gevarieerd spelencircuit wat wordt georganiseerd en begeleid door de jeugdopleiding van UDI’19 in samenwerking met Keepersschool van der Kruijssen. Het circuit staat opgesteld op de kunstgras- en trainingsvelden. Enkele onderdelen zijn stropdas schieten, voetbal darts, speed check en penalty schieten.

Opening
De officiële opening vindt plaats op vrijdagavond 30 maart vanaf 18.30 uur, gevolgd door de groepswedstrijden op zaterdag 31 maart. Op zondag 1 april vinden de plaatsings- en finalewedstrijden plaats.


Deel deze pagina: