Plaatsen van het voetgangersviaduct

Gepubliceerd: Woensdag 12 december 2018 10:28

Plaatsen van het voetgangersviaduct

UDEN - Zaterdag worden de brugdelen van het voetgangersviaduct Uden-noord geplaatst. Tijdens deze werkzaamheden wordt de noordelijke Rondweg, van kruising Ben van Dijk tot aan de kruising Industrielaan, volledig afgesloten. Het autoverkeer wordt tussen 06.00-18.00 uur omgeleid.

In november zijn ter hoogte van de Erphoevenweg, de pijlers van het viaduct al geplaatst.De komende weken worden de op- en afritten van het viaduct verder aangelegd en wordt het gebied rondom het viaduct aangeplant. De verwachting is dat in de tweede week van januari alle werkzaamheden gereed zijn en de voetgangers gebruik kunnen maken van het viaduct.

Verbinding van centrum en Maashorst
Het viaduct sluit aan op het nieuwe fietspad dat recentelijk is aangelegd langs de noordelijke Rondweg vanaf de kruising Industrielaan en verbindt het centrum van Uden met de Maashorst. 


Het voetgangersviaduct is een van de deelprojecten van de gemeente Uden in het kader van ‘Meer Maashorst’ en wordt mede gefinancierd vanuit de investeringsregeling ‘Landschappen van Allure’ beschikbaar gesteld door de Provincie Noord Brabant

Deel deze pagina: