Sligro en Heineken hoofdsponsor Lekker Uden

Gepubliceerd: Dinsdag 07 augustus 2018 10:48

Sligro en Heineken hoofdsponsor Lekker Uden

UDEN - Sligro heeft zich als hoofdsponsor verbonden aan Lekker Uden. Dat maakte Stichting Food Events Uden, de organisatie achter Lekker Uden bekend. Daarmee is ook Heineken sponsor, omdat de twee bedrijven onlangs een samenwerking zijn aangegaan.

Nadat het plan voor Lekker Uden aan Sligro werd voorgelegd, was het voor hen al snel duidelijk: “Een bijzonder mooi initiatief waar we meteen erg enthousiast over waren en waar we graag een bijdrage aan willen leveren", aldus vestigingsdirecteur Maico Schepens.Stichting Food Events is verheugd het nieuws bekend te mogen maken. “We zijn trots op de samenwerking die tot stand is gekomen met hoofdsponsor Sligro én Heineken. Als toonaangevende merken in de branche zijn zij van grote toegevoegde waarde voor ons culinaire foodevent.”

Lekker Uden
De Markt in Uden vormt op 31 augustus, 1 en 2 september de locatie voor Lekker Uden, een foodmarkt geïnspireerd op de foodhallen-trend die wereldwijd populair is. Tijdens het driedaagse event worden foodlovers uit de regio getrakteerd op de gastvrijheid, trots en het vakmanschap van de deelnemende foodartiesten.

Deel deze pagina: