Staatssecretaris Mona Keijzer op campagnebezoek in Uden en Veghel

Gepubliceerd: Donderdag 07 maart 2019 16:45

Staatssecretaris Mona Keijzer op campagnebezoek in Uden en Veghel

UDEN/VEGHEL - Staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat (CDA) komt op zaterdag 9 maart naar Uden en Veghel voor een campagnebezoek. In het kader van de Provinciale Statenverkiezingen neemt ze deel aan diverse activiteiten.

Belangrijke verkiezingsthema’s in Brabant zijn onder andere de economie en de leefbaarheid in steden en dorpen, twee onderwerpen waarmee ook de staatssecretaris zich in Den Haag bezighoudt. Zo presenteerde zij afgelopen zomer een actieplan ter versterking van het midden- en kleinbedrijf en stelde voor deze kabinetsperiode 200 miljoen euro beschikbaar om dit sterker, efficiënter en productiever te maken. 

Ondernemers in Uden en Veghel
Het programma van de staatssecretaris begint om 11.15 uur op de Markt in Den Bosch. Tussen 12.30 uur en 13.30 uur is Mona Keijzer in Veghel voor een bezoek aan de Jumbo Foodmarkt met verschillende CDA’ers uit de regio. Onder hen Erpenaar Coen Hendriks, die op plaats 8 van de provinciale CDA-lijst staat. Vanaf 14.30 uur doet de staatssecretaris samen met Tweede Kamerlid Erik Ronnes Uden aan voor een ontmoeting met het winkelend publiek en een kennismaking met plaatselijke ondernemers.

Deel deze pagina: