UDI'19 neemt afscheid van twee échte UDI-spelers

Gepubliceerd: Maandag 28 mei 2018 10:09

UDI'19 neemt afscheid van twee échte UDI-spelers

UDEN – Het rommelt even bij UDI’19. Nadat Joep van Geelkerken zijn vertrek heeft aangekondigd, geeft Randy Hofmeijer ook te kennen om te gaan stoppen aan het einde van het voetbalseizoen. De Technische Commissie van UDI’19 ziet geen problemen. “In overleg met de hoofdtrainer van UDI hebben we de selectie voor komend seizoen samengesteld”, legt Fred Smies uit, bestuurslid Technische Zaken. “Jammer is het natuurlijk wel”.

Het stoppen van Hofmeijer komt niet als donderslag bij heldere hemel, echter officieel was het nog niet. “Beide spelers hadden al in een eerder stadium aangegeven om te stoppen. Het zijn niet de minste spelers die we moeten laten gaan”, aldus Smies. Afgelopen week kwam het bericht bij de Technische Commissie van UDI dat Hofmeijer besloten had om te stoppen.

Het vertrek van twee echte UDI-spelers gaat de club niet in koude kleren zitten. “We vinden het heel jammer dat ze komend seizoen niet meer bij ons voetballen, maar we kunnen hun keuze alleen maar respecteren”. Komend seizoen gaat het eerste team UDI’19 aan de slag met een selectie van 20 voetballers en 3 keepers. “We hebben een mooie selectie, daar zijn we al vanaf februari mee bezig”, aldus Smies.


Deel deze pagina: