Uitbaters cafetaria Nardje stoppen er na 35 jaar mee: "Het zal emotioneel zwaar worden"

Gepubliceerd: Vrijdag 01 februari 2019 11:48

Uitbaters cafetaria Nardje stoppen er na 35 jaar mee:

UDEN - De bekende Udense cafetaria Nardje is twee vertrouwde gezichten kwijt. Na 35 jaar frietbakken houden eigenaren Annie en Harrie Van Lankvelt het voor gezien. Donderdag namen ze afscheid.

35 jaar geleden begonnen Harrie en Annie met de snackbar, die nu een begrip is in Uden. "We schraapten in het begin zelf de aardappelen en sneden zelf de friet." Hoewel er steeds meer personeel in de snackbar kwam, waren Annie en Harrie nog altijd dagelijks in de zaak te vinden. 


Oude dag
Het stel heeft er nu voor gekozen om de snackbar over te dragen. "We kregen vorig jaar de vraag of we onze cafetaria wilden verkopen. Dan ga je nadenken en kijk je naar je leeftijd en dan weet je dat het eigenlijk gewoon tijd is. Het is tijd om te stoppen. Emotioneel zal het zwaar worden, maar verstandelijk gezien vinden we het zo goed."

Nieuwe eigenaren
Omdat de kinderen van Annie en Harrie de passie voor het frietbakken niet delen, wordt Nardje overgenomen door nieuwe eigenaren. Het Chinese stel Hu-Zhou, dat voorheen al een aantal jaar een snackbar in Utrecht had, is verhuisd naar Uden en gaat Nardje vanaf nu runnen. De naam van de cafetaria blijft daarbij hetzelfde en ook het personeel blijft behouden. 

Deel deze pagina: